Ornamente de Crăciun handmade, de nelipsit din bradul tău - Brăduții Kitisimo

Ornamente de Crăciun handmade, de nelipsit din bradul tău - Brăduții Kitisimo
        Sărbătorile se aprope cu pași repezi și nu mai este mult până când vom deschide ușa bradului de Crăciun, care așteaptă cu nerăbdare să înmiresmeze căminul fiecăruia dintre noi.
        Anul acesta noi, cei de Kitisimo, ne-am gândit să sărbătorim Crăciunul și magia acestuia puțin diferit. După un an plin cu provocări, muncă multă și sute de zâmbete fericite pe chipurile clienților noștri, am decis că este momentul potrivit de a încheia anul într-o notă plăcută și prietenoasă mediului. Așa că anul acesta ne dorim ca nu doar noi, membrii familiei Kitisimo, să purtăm haine slow fashion din lână fiartă, ci și toți ce ne înconjoară acum în prag de sfârșit de an. Asta înseamnă că și brăduțul din casa fiecăruia dintre noi trebuie să primească straie de sărbătoare, atent alese, naturale și delicate.
      Povestea a luat naștere așa - după atât de multe comenzi onorte cu succes, am rămas cu mult prea multe bucăți de stofă care nu-și mai puteau găsi locul undeva, așa că am decis să le dăm viață. Cum? Prin crearea de mini ornamente pentru bradul de Crăciun din casa fiecăruia. Pentru că și bradul de Crăciun face parte din viața nostră și are rolul lui de neînlocuit în preajma sărbătorilor, îl putem onora cu ornamente delicate, lucrate manual, cu multă grijă și dedicare.
Iată de ce noi credem în sustenabilitate, o viață trăită cu grijă, departe de consumerismul atât de profitor.

De ce să alegi Brăduții de Crăciun Kitisimo?

  1. Grija de sine
Răspunsul este simplu. Atunci când ai grijă de tine și de bunăstarea ta, ai implicit grijă și de cei din jur cât și de mediul înconjurător. Brăduții lucrați manual din resturile de stofă se vor potrivi perfect în bradul de Crăciun din casa ta, și îți vor aminti mereu cât de importantă este grija pentru cei dragi.
  1. Poveștile copilăriei
Imaginează-ți momentul impodobirii bradului, fiind înconjurat de familie, o atmosferă îmbietoare și caldă, pe fundal cântând colinde, iar cei mici nerăbdători să decoreze bradul când mai frumos. Iar în același timp, își fac loc și ornamentele de Crăciun Kitisimo, care se potrivesc perfect în decorul acesta de poveste. Magic, nu-i așa?
  1. Puterea exemplului
Ce ne-a convins însă pe noi cel mai mult să aducem la viață aceste mici decorațiuni handmade, a fost dorința da a transmite copiilor noștri exemplul unei vieți conștiente, responsabile și pline de frumos, care tare mult ne dorim să o lăsăm moștenire.      
     Atunci când dragostea ta prinde contur așa trebuie să arate - delicată, curată, naturală. Așa sunt si brăduții handmade Kitisimo pe care abia așteptăm să-i agățăm și noi în bradul din casa noastră.

     Acestea sunt doar câteva exemple pentru care credința noastră pentru o viață sustenabilă și plină de exemplu ne-a adus acum în prag de sărbători, cu ideea ornamentelor dedicate celei mai frumoase perioade din an - Crăciunul și magia poveștii de iarnă.
       Dacă te gândești să schimbi ornamentele vechi cu ceva sustenabil, seturile noastre de brăduți îți vor personaliza bradul de Crăciun într-un mod unic. Setul de 3 brăduți vor fi piesa de rezistență de aceste sărbători, putând să fie păstrate și dăruite generații întregi de acum încolo fără să îți faci griji în privința deteriorării acestora.
      Și mai avem o idee faină pentru perioada cadourilor. Cum ar fi să poți transmite mai departe și celor din jurul tău, ideea de sustenabilitate și calitate printr-un cadou unicat format din 3 brăduți personalizați din stofă naturală? Cu siguranță va fi un cadou reușit care va aduce zâmbete pe buzele celor ce îl vor primi. Nu uita însă să le transmiți și povestea brăduților.
      Acum, te invităm să îți umpli coșul de cumpărături cu atâtea seturi de brăduți pe câte ai nevoie, și rămâi fără griji pentru că noi ne vom ocupa ca totul să ajungă la tine înaintea moșului.

Sărbători magice și cu grijă!

Cu drag, echipa Kitisimo

Ornamente de Crăciun handmade

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!