Jachete și Veste

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre

Găsirea jachetei și vestei potrivite pentru copiii dvs. poate fi dificilă, dar Kitisimo face această sarcină mai ușoară. Credem cu tărie că hainele mainstream nu sunt pentru toată lumea și de aceea ne străduim să oferim o alternativă personalizată și sustenabilă.

Jachetele și Vestele pentru copii de la Kitisimo oferă 6 avantaje:

  • Căldura și confort: Lâna fiartă este un material foarte călduros, astfel încât jachetele și vestele din acest material oferă o libertate dar și protecție excelentă împotriva frigului.

  • Durabilitate: Lâna fiartă este un material foarte rezistent, astfel încât jachetele și vestele din acest material vor rezista mai bine la uzura zilnică a copiilor și vor ramane în formă bună pentru o perioadă mai lungă de timp.

  • Ușor de întreținut: Jachetele și vestele din lână fiartă sunt ușor de spălat în mașină, ceea ce le face ideale pentru familiile ocupate.

  • Varietate de stiluri și modele: Pe site-ul Kitisimo.ro, veți găsi o gamă variată de jachete și veste pentru copii din lână fiartă, disponibile într-o varietate de culori și modele, astfel încât să puteți alege ceea ce se potrivește cel mai bine personalității copilului dvs.

  • Materiale 100% naturale și organice: Toate produsele Kitisimo sunt fabricate din materiale 100% naturale și organice, ceea ce le face ideale pentru copii sensibili la produsele chimice.

  • Experiență umană și Personalizare: Mereu suntem disponibili, pentru orice întrebări veți avea; vă asigurăm că la celălalt capăt al firului va răspunde imediat o persoană umană și nu un robot!

  • Slow fashion și modă sustenabilă: hăinuțele noastre sunt produse local, în Constanța, și facem toate eforturile pentru a fi cât mai sustenabili cu putință. Multe din materialele folosite sunt produse local, iar atunci când nu le gasim le cumpărăm numai din EU.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele oferite de jachetele si vestele pentru copii din lână fiartă de la Kitisimo. Dacă doriti să oferiți copilului dvs. confort, durabilitate și stil, vă recomandăm să luați în considerare hăinuțele noastre.

 

Magazinul online oferă o gamă largă de produse din lână fiartă, astfel încât să puteți găsi exact ceea ce vă doriți. Jachetele și vestele sunt disponibile într-o varietate de culori și stiluri fiind fabricate din materiale 100% naturale și organice, care oferă durabilitate, căldură și confort deosebite. De asemenea, aceste hainuțe aduc un plus de originalitate garderobei copilului dvs.

 

Kitisimo oferă numeroase opțiuni creative, cum ar fi jachete animal colorate și delicate, jachete pentru copii cu glugă sau pattern-uri interesante care se vor potrivi perfect cu personalitatea copilului dvs. Alegerea hăinuțelor potrivite cu  personalitatea copilului nu mai este o problemă atunci când alegeți jachete și veste de la Kitisimo.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!