Lâna Fiartă: Cel mai potrivit material pentru sezonul rece

Lâna Fiartă: Cel mai potrivit material pentru sezonul rece

De-a lungul istoriei omenirea a incercat de mai multe ori sa reinventeze roata. La Kitisimo noi nu incercam sa reinventam roata, dorim sa va propunem pentru iarna 2022 Colectia de Paltoane, Rochii, Caciuli si Manusi din Lana Fiarta. Noi credem cu tarie in conceptul Slow Fashion si Moda Sustenabila, din acest motiv folosim doar materiale naturale in creatiile noastre, lana fiarta potrivindu-se perfect.
Nu va faceti griji in privinta senzatiei de mâncărime care în mod normal îi îndepărtează pe oameni de lana, Caciulile si Cagulele create de Kitisimo au 3 straturi, un strat exterior de lana fiarta, interiorul din material impermeabil rezistent la vant si stratul interior din bumbac pentru a obtine o atingere cat mai fina pe piele. Lâna brută este pusă în apă clocotită pentru a micșora și a strânge fibrele textilului, oferindu-i senzația de mai moale și mai strânsă, ceea ce face ca produsul final să fie mai cald și mai durabil.

Palton din lana fiarta, Pantalon din lana fiarta | Kitisimo
Lâna fiartă este o țesătură pur naturală si are o protecție naturală cu lanolină, ceea ce face ca produsele din lână să fie atât de ușor de îngrijit. Dacă o haină de lână fiartă tocmai s-a murdărit, este bine să o scuturați sau să o periați cu mare grijă folosind o perie cu păr fin, care nu va deteriora lâna. Pentru a scăpa de mirosurile nedorite din hainele de lână fiartă, lasati-le la aerisit intr-un mediu umed. Umiditatea aerului are un efect de „autocuratare” asupra lânii.
Lâna fiartă este ideală pentru utilizare în articole de îmbrăcăminte clasice, inclusiv jachete, fuste, berete și multe altele. Noi am ales sa facem jachete de copii comode si haioase.
In colectia Kitisimo din lana fiarta puteti gasi o multitudine de modele de jachete pentru copii care imita cele mai indragite animalute si personaje cum ar fi dragoni, fluturasi, rechini, ursuleti, iepurasi, masinute, avioane etc. Nu puteam lasa mamicile sa tremure de frig, asa ca pentru cele mai friguroase mamici am creeat rochii din lana fiarta groasa dublate, veste si paltoane in modele avangardiste, pentru a iesi din anonimat.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!