5 Instrucțiuni de îngrijire pentru hainele din lână fiartă

Dacă vrei ca hainele tale să arate ca noi, este recomandat să le speli manual, le poți da la curățătorie dar evită dry cleaning-ul.

  1. Spălare manuală: înainte de a spăla manual hainele din lână fiartă, întoarce-le pe dos pentru a evita uzura și deteriorarea suplimentară a suprafeței țesăturii. Frecați ușor zonele cu pete cu o cârpă umedă înainte de a scufunda haina în apa cu săpun. Este indicat să folosiți apă rece și un săpun cu lanolină sau un detergent special pentru lână.

  2. Spălare la mașina de spălat: La mașina de spălat folosiți programul special de lână cu detergent pentru lână, nu folosiți înălbitor sau balsam.

  3. Uscarea: Nu-ți face hainele să sufere prin expunerea lor la soare sau căldură puternică. Lasă-le să se usuce pe umerașe, nu le întoarce pe dos sau nu le stoarce.

  4. Călcarea: Nu este nevoie să le calci, dar dacă totuși vrei să o faci, asigură-te că folosești programul de lână și nu apăsa prea tare cu fierul de călcat. Calcă mereu pe spatele materialului și folosește un prosop pentru a evita contactul direct al fierului cu fibrele de lână

  5. Depozitarea: Păstrează-ți hainele într-un loc uscat și răcoros, departe de umiditate și lumina directă a soarelui. Depozitati hainele din lână fiartă departe de alte materiale precum denimul și pielea, care pot transfera culoarea lor pe lâna de culoare mai deschisă și pot păta permanent dacă sunt lasate împreună pentru perioade lungi de timp.

 Știu că pare complicat, dar nu te descuraja, este un fapt știut că lâna are proprietăți de auto-curătare naturale și nu este nevoie să o speli, decăt în cazuri extreme, cum ar fi pătarea cu vin. De cele mai multe ori, la sfârșitul sezonului, hainele de lână se aerisesc bine și este suficient.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!